Фрези Archives - Baucentar

  Фрези

  Електр. Површ.Фреза ГОФ 1600 ЦЕ 1600W ф8-12мм

  30900 ден

  Електр.Фреза ГОФ 130 1300W ф6-8мм

  12390 ден

  Фреза Површ. Електр. ГОФ 1250 ЦЕ 1250W ф6-8 мм

  24900 ден

  Фреза Рачна Електрична ГКФ 550 550W футер-6мм

  5890 ден

  Фреза Рачна Електрична ПОФ 1200 АЕ 1200W

  8190 ден

  Фреза Рачна Електрична ПОФ 1400W

  12500 ден