Електр. Површ.Фреза ГОФ 1600 ЦЕ 1600W ф8-12мм - Baucentar
Електр. Површ.Фреза ГОФ 1600 ЦЕ 1600W ф8-12мм

Електр. Површ.Фреза ГОФ 1600 ЦЕ 1600W ф8-12мм

30900 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601624000 Категории

Прецизна Површинска Фреза за глодање со прекинувач на рачката и со ЛЕД светло

Прекинувач со копче за блокада на рачката за подобрена контрола

After-lock вонредно фино подесување на длабочината за лесно и прецизно подесување при секоја поставка за глодање

LED светло за подобрена видливост за време на работата и при подесувањето.

Бренд

Bosch