Машина За Сечење Плочки 430мм со секач за отвори - Baucentar
Машина За Сечење Плочки 430мм со секач за отвори

Машина За Сечење Плочки 430мм со секач за отвори

2232 ден

Има на залиха

2232 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Машина за сечење плочки со ноже за сечење со дијаметар од 16мм. Има единечна водилка изработена од метален профил со димензии 20 x 12 мм. Главата сместена на лежишта со лагери овозможува прецизно сечење на плочките. На машината има и метричка скала со агломер за попрецизно сечење. Има горен дел со дебелина од 2 мм кој има способност да ублажува удари. Покриен е со стирогума што е дополнителна погодност при користењето на машината. Оваа машина е наменета за полупрофесионална намена. Има и додаток за сечење отвори во плочките.

Бренд

Topex