Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 5-40 1150W - Baucentar
Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 5-40 1150W

Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 5-40 1150W

38900 ден

Нема на залиха

Брз и сестран уред со контрола на вибрациите.

Најбрз напредок при дупчење во својата класа благодарение на моторот од со моќност од 1.150 W и моќен ударен механизам

SDS max удобност за едноставна и брза замена на алатите со една рака

Vibration Control (10 m/s² за дупчење, 8 m/s² за штемување) гарантира удобна работа, дури и во временски обемни работи.

Бренд

Bosch