Дупчалки Пневматски Archives - Baucentar

  Дупчалки Пневматски

  Електр.Пневм.Чекан Дупч.ГБХ 2-26 Ф ДРЕ СДСплус 830W

  15490 ден

  Електр.Пневм.Чекан Дупч.ГБХ 2-28 Ф СДСплус 880W 3.2J

  21900 ден

  Пневм.Чекан Дупч.ГБХ 240 790W +СДС Сет

  13900 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 12-52 Д SDS Max 1700W 19J

  66990 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 2-26 ДРЕ 880W 2.7J

  13900 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 2-28+ГДЕ 68

  20900 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 220 720W 2J

  8990 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 240 СДС-Плус 790W

  10990 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 240Ф 790W

  13900 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 3000 800W

  27900 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 4-32 900W 4.2J

  42990 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 5-40 1150W

  38900 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 5-40 Д СДС-Макс 1100W 8.5J

  40590 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 8-45 Д 1.500W

  69000 ден

  Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 8-45 ДВ УНИ 1500W 12.5Ј

  54900 ден