Шелна за црево 70-90мм

Шелна за црево 70-90мм

30 ден

Нема на залиха

Шифра: 37Д511 Категории

Шелна за црево од тип W2. Може да се користи за црева со опсег на дијаметарот од 70 до 90мм. Има клема за затегнување со ширина од 9мм. Изработена е од челична легура обложена со цинк.