Спојки за црева Archives - Baucentar

  Спојки за црева

  Се прикажуваат 1–36 од 45 резултати

  -35%

  Брза спојка за црево (1/2”-5/8”) со гумена облога

  88 ден
  -36%

  Брза спојка за црево (1/2”)

  30 ден
  -36%

  Брза спојка за црево (3/4”)

  41 ден
  -35%

  Брза спојка за црево (3/4”) со гумена облога

  94 ден
  -30%

  Двојна машка спојка за црево за наводнување

  69 ден
  -35%

  Двојна спојка за црево (1/2”)

  30 ден
  -36%

  Двојна спојка за црево (3/4”)

  35 ден
  -30%

  Двојна спојка за црево со пречник од 13мм

  76 ден
  -30%

  Двојна спојка за црево со пречник од 19мм

  83 ден
  -30%

  Затворач за црево со пречник 13мм

  90 ден
  -30%

  Затворач за црево со пречник 19мм

  118 ден
  -35%

  Конектор за продолжување

  17 ден
  -35%

  Конектор за црево на чешма (1/2”-3/4”)

  26 ден
  -30%

  Разделник за црево со пречник 13мм

  76 ден
  -30%

  Сет од спојки за црево со пречник од 13мм (1/2″)

  188 ден
  -30%

  Сет од спојки за црево со пречник од 19мм (3/4″)

  286 ден
  -30%

  Спојка за врска со црево со пречник 13мм

  90 ден
  -30%

  Спојка за врска со црево со пречник 19мм

  192 ден
  -30%

  Спојка за врска со црево со пречник 19мм

  97 ден
  -30%

  Спојка за славина (3/4″)

  55 ден
  -30%

  Спојка за славина за црево со пречник 19мм

  62 ден
  -30%

  Спојка за славина со редуцир за црево со пречник 19мм

  97 ден
  -50%

  Спојка со временски прекинувач

  315 ден
  -35%

  Стоп спојка за црево (1/2” ”-5/8”) со гумена облога

  88 ден

  Стоп спојка за црево (1/2”)

  52 ден
  -35%

  Стоп спојка за црево (3/4”)

  45 ден
  -35%

  Стоп спојка за црево (3/4”) со гумена облога

  94 ден
  -33%

  Троен Разделник

  30 ден
  -30%

  Универзална спојка за чешма

  188 ден

  Шелна за црево 10-16мм

  23 ден

  Шелна за црево 100-120мм

  39 ден

  Шелна за црево 12-20мм

  23 ден

  Шелна за црево 120-140мм

  37 ден

  Шелна за црево 130-150мм

  42 ден

  Шелна за црево 140-160мм

  42 ден

  Шелна за црево 16-25мм

  23 ден
  • 1
  • 2