Шелна за црево 50-70мм - Baucentar
Шелна за црево 50-70мм

Шелна за црево 50-70мм

34 ден

Нема на залиха

Шелна за црево од тип W2. Може да се користи за црева со опсег на дијаметарот од 50 до 70мм. Има клема за затегнување со ширина од 9мм. Изработена е од челична легура обложена со цинк.

Бренд

Topex