Шелна за црево 35-50мм - Baucentar
Шелна за црево 35-50мм

Шелна за црево 35-50мм

25 ден

Нема на залиха

Шелна за црево од тип W2. Може да се користи за црева со опсег на дијаметарот од 35 до 50мм. Има клема за затегнување со ширина од 9мм. Изработена е од челична легура обложена со цинк.

Бренд

Topex