Шелна за црево 140-160мм - Baucentar
Шелна за црево 140-160мм

Шелна за црево 140-160мм

42 ден

Нема на залиха

Шелна за црево од тип W2. Може да се користи за црева со опсег на дијаметарот од 140 до 160мм. Има клема за затегнување со ширина од 9мм. Изработена е од челична легура обложена со цинк.

Бренд

Topex