Чекан со дрвена рачка 2000гр 395мм - Baucentar
Чекан со дрвена рачка 2000гр 395мм

Чекан со дрвена рачка 2000гр 395мм

815 ден

Нема на залиха

Класичен чекан со дрвена рачка наменет за ситни градежни работи. Вкупната должина на чеканот е 395мм а висината на главата е 47мм. Главата на чеканот има маса од 2000 грама. Рачката е изработена од квалитетно дрво и отпорна е на кршење и механички оштетувања. Целата рачка е со тенок дијаметар и благодарение на тоа чеканот и лесна е за користење и држење во рака. Сертификатите од TÜV и GS и изработката според стандардот DIN 1041 гарантираат долготрајност на чеканот.

Бренд

Topex