Чекани и пајсери Archives - Baucentar

  Чекани и пајсери

  Чекани и пајсери

  Гумен Чекан 340гр ф50мм

  230 ден

  Гумен Чекан 400гр ф60мм

  115 ден

  Гумен Чекан 450гр ф58мм

  185 ден

  Гумен Чекан 450гр ф58мм

  400 ден

  Гумен Чекан 450гр ф60мм

  260 ден

  Гумен Чекан 680гр ф63мм

  355 ден

  Гумен чекан ф90/95мм 1250гр

  250 ден

  Пајсер 380мм ф16мм

  365 ден

  Пајсер 500мм ф16мм

  290 ден

  Пајсер 600мм ф29х16мм

  555 ден
  -50%

  Пајсер 600мм, ф30х15мм

  295 ден

  Пајсер 750мм ф30х16мм

  690 ден

  Пајсер 800мм ф19мм

  535 ден

  Пајсер 900мм ф30х16мм

  780 ден
  -50%

  Пајсер 900мм, ф30х15мм

  390 ден

  Чекан за заварување 300гр 280мм

  300 ден

  Чекан со дрвена рачка 1000гр 354мм

  475 ден

  Чекан со дрвена рачка 1000гр со челичен прстен

  535 ден

  Чекан Со Дрвена Рачка 1000гр.

  490 ден

  Чекан со дрвена рачка 100гр 257мм

  200 ден

  Чекан со дрвена рачка 100гр со челичен прстен

  210 ден

  Чекан со дрвена рачка 1500гр 340мм

  620 ден

  Чекан со дрвена рачка 2000гр 395мм

  815 ден

  Чекан со дрвена рачка 200гр 285мм

  220 ден

  Чекан со дрвена рачка 200гр со челичен прстен

  250 ден

  Чекан Со Дрвена Рачка 200гр.

  180 ден

  Чекан со дрвена рачка 300гр 295мм

  260 ден

  Чекан со дрвена рачка 300гр со челичен прстен

  305 ден

  Чекан Со Дрвена Рачка 300гр.

  230 ден

  Чекан со дрвена рачка 500гр со челичен прстен

  350 ден

  Чекан Со Дрвена Рачка 500гр.

  330 ден

  Чекан со дрвена рачка 800гр 340мм

  400 ден

  Чекан со дрвена рачка 800гр со челичен прстен

  495 ден

  Чекан Со Дрвена Рачка 800гр.

  460 ден

  Чекан со фиберглас рачка 800гр 350мм

  545 ден

  Чекан Столарски 600гр 318мм

  630 ден