Футер Со Клуч СДС-Плус и Адаптер - Baucentar
Футер Со Клуч СДС-Плус и Адаптер

Футер Со Клуч СДС-Плус и Адаптер

1500 ден

Има на залиха

1500 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

СДСплус адаптер со брзо стезна глава за дупчалка – футер. Идеален е за користење со цилиндрични бругии во СДСплус чекани со функционалност за запирање. Да се користи без ударна функционалност. Предвиден е за лесни ударни дупчалки до 2кг. Компатибилна е со сите видови дупчалки со СДСплус систем и со функционалност за запирање.

Пакувањето содржи стезна глава за дупчалка со дијаметар  1,5–13 мм со СДСплус адаптер и клуч.

Бренд

Bosch