Фреза За Дупчење Во Ѕид ГНФ 35 ЦА 1400W ф150мм - Baucentar
Фреза За Дупчење Во Ѕид ГНФ 35 ЦА 1400W ф150мм

Фреза За Дупчење Во Ѕид ГНФ 35 ЦА 1400W ф150мм

36100 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601621708 Категории

Издржлива машина со константна електроника

Се одликуива со патентиран систем на Bosch против продирање на прашина која гарантира најдолг век на траење од сите машини од овој сегмент.

Константна електроника за одржување на константниот број на вртежи дури и кога е под оптоварување.

Оптимална практичност благодарение на ергономскиот дизајн на рачката и фелскбилните можности за држење.

Бренд

Bosch