Флексибилен Продолжеток 300мм Сет Битови 11пар. - Baucentar
Флексибилен Продолжеток 300мм Сет Битови 11пар.

Флексибилен Продолжеток 300мм Сет Битови 11пар.

595 ден

Има на залиха

595 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Овој сет содржи:

Димензија
PZ1
PZ2
PZ3
HEX4
HEX5
T20
SL0,6×4,5
SL0,8×5,5

Должина m
25
25
25
25
25
25
25
25
25
25

Бренд

Bosch