Филтерски Вреќи Од Филс За ГАС 35 5пар. - Baucentar
Филтерски Вреќи Од Филс За ГАС 35 5пар.

Филтерски Вреќи Од Филс За ГАС 35 5пар.

3520 ден

Нема на залиха

Шифра: 2607432037 Категорија:

Филтерски Вреќи изработени од флис која се користи како заменска кеса за суво всисусвање и која лесно ја прибира и отстранува прашината. Едно пакување содржи вкупно 5 парчиња.