Правосмукалки Archives - Baucentar

  Правосмукалки

  Правосмукалки

  Адаптер за црево за правосмукалка 22/35мм

  2850 ден

  Бат.Правосмукалка ГАС 18В-10Л

  11990 ден

  Касетен филтер со пластичен прстен

  1190 ден

  Правосмукалка Индустриска ГАС 15 ПС 1.100W

  15900 ден

  Правосмукалка Индустриска ГАС 35 Л АФЦ 1.200W

  47900 ден

  Правосмукалка Индустриска ГАС 12-25 ПЛ 1250W

  17900 ден

  Правосмукалка Индустриска ГАС 35 Л СФЦ 1.200W

  44150 ден

  Правосмукалка Универзална 1000W За Влажно Суво Чистење

  7690 ден

  Правосмукалка Универзална 1200W За Влажно-Суво Чистење

  12490 ден

  Правосмукалка Универзална EasyVac3 700W

  7490 ден

  Филтер Хартиени Кеси 5пар. AdvancedVac 20

  945 ден

  Филтер Хартиени Кеси 5пар. UniversalVac 15

  875 ден

  Филтер Целулозен ГАС 35-55

  2400 ден

  Филтерска Вреќа Од Флис За ГАС 15 ПСЛ 5пар.

  3190 ден

  Филтерски Вреќи Oд Флис За ГАС 25 5пар.

  3190 ден

  Филтерски Вреќи Од Филс За ГАС 35 5пар.

  4690 ден