Правосмукалка Универзална 1200W За Влажно-Суво Чистење - Baucentar
Правосмукалка Универзална 1200W За Влажно-Суво Чистење

Правосмукалка Универзална 1200W За Влажно-Суво Чистење

10490 ден

Има на залиха

10490 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Совладајте го секој неред со леснотија, без оглед дали е сув или влажен.

Го чисти просторот во работилницата од прашина и од струготина, исто како и влажни материјали.

Автоматски се вклучува и исклучува при користење заедно со електричен алат.

Одводниот вентил овозможува ефикасно празнење на поголеми количини вода.

Идеален е за оддувување на лисја и прашина од тешко достапни места.

Има антистатиочко црево со кое се спречува електрично празнење.

Бренд

Bosch