Правосмукалка Универзална 1000W За Влажно Суво Чистење - Baucentar
Правосмукалка Универзална 1000W За Влажно Суво Чистење

Правосмукалка Универзална 1000W За Влажно Суво Чистење

7690 ден

Нема на залиха

Со леснотија чисти широк опсег на влажни и суви материјали.

Има млазница за под за универзална употреба за чистење на влажни и усви материјали
Целиот дополнителен прибор е прикачен на правосмукалката заради практично складирање
Нема потреба од менување филтри, благодарение на вградената влошка со филтер за влажно и суво смукање.
Идеална е за дување лисја и прашина од тешко достапни места.

Бренд

Bosch