Чекан со дрвена рачка 1000гр со челичен прстен - Baucentar
Чекан со дрвена рачка 1000гр со челичен прстен

Чекан со дрвена рачка 1000гр со челичен прстен

535 ден

Има на залиха

535 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Класичен чекан со дрвена рачка наменет за ситни градежни работи. Чеканот е опремен со челичен прстен околу рачката од кај главата за да се обезбеди поголема отпорност на силни удари. Вкупната должина на чеканот е 355мм а висината на главата е 36мм. Главата на чеканот има маса од 1000 грама. Рачката е изработена од квалитетно дрво и отпорна е на кршење и механички оштетувања. Целата рачка е со тенок дијаметар и благодарение на тоа чеканот и лесна е за користење и држење во рака. Дополнително чеканот има метална прачка која минува низ металниот и низ дрвениот дел од чеканот со што се зголемува работниот век на чеканот. Сертификатите од TÜV и GS и изработката според стандардот DIN 1041 гарантираат долготрајност на чеканот.

Бренд

Topex