Чекан за заварување 300гр 280мм - Baucentar
Чекан за заварување 300гр 280мм

Чекан за заварување 300гр 280мм

300 ден

Нема на залиха

Чекан со специјална намена за заварувачки работи. Вкупната должина на чеканот е 280мм. Главата на чеканот има маса од 300 грама. Главата има два различни завршетоци, едниот во облик на длето, а вториот во облик на шпиц. Рачката е изработена од пружина со цел да се намали пренесувањето на топлина од заварените делови на раката. Наменет е за отстранување на остатоци од заварувањето.

Бренд

Topex