Пајсер 900мм ф30х16мм - Baucentar
Пајсер 900мм ф30х16мм

Пајсер 900мм ф30х16мм

780 ден

Има на залиха

780 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Пајсер е универзална алатка која се користи при реконструкција или реновирање на објекти. Изработен е од висококвалитетна челична легура отпорна на деформации. Вкупната должина на пајсерот е 900мм и има правоаголен пресек со димензии 30мм и 16мм. Сечивото на пајсерот е во форма на шпиц. Едниот крај е овално заоблен, а другиот е свиткан под агол од 100° со што се олеснува пристапот за работа до тешко достапни места.

Бренд

Topex