Пајсер 600мм ф29х16мм - Baucentar
Пајсер 600мм ф29х16мм

Пајсер 600мм ф29х16мм

555 ден

Нема на залиха

Пајсер е универзална алатка која се користи при реконструкција или реновирање на објекти. Изработен е од висококвалитетна челична легура отпорна на деформации. Вкупната должина на пајсерот е 600мм и има правоаголен пресек со димензии 29мм и 16мм. Сечивото на пајсерот е во форма на шпиц. Едниот крај е овално заоблен, а другиот е свиткан под агол од 100° со што се олеснува пристапот за работа до тешко достапни места.

Бренд

Topex