Пајсер 500мм ф16мм - Baucentar
Пајсер 500мм ф16мм

Пајсер 500мм ф16мм

290 ден

Нема на залиха

Пајсер е универзална алатка која се користи при реконструкција или реновирање на објекти. Изработен е од висококвалитетна челична легура отпорна на деформации. Вкупната должина на пајсерот е 500мм и има шестоаголен пресек со дијаметар од 16мм. Сечивото на пајсерот е во форма на шпиц. Едниот крај е овално заоблен, а другиот е свиткан под агол од 90° со што се олеснува пристапот за работа до тешко достапни места.

Бренд

Topex