Одрезник М8 ДИН 352 3 пар. - Baucentar
Одрезник М8 ДИН 352 3 пар.

Одрезник М8 ДИН 352 3 пар.

165 ден

Нема на залиха

Шифра: 14А208 Категории

Одрезник наменет за сечење на внатрешен навој со големина М8. Изработен е од висококвалитетен тунгстен челик. Сообразноста со стандардот ДИН 352 гарантира квалитетна изработка на навојот. Во пакувањето има 3 парчиња. Спакувано во пластична кутија.

Бренд

Topex