Резервно ноже за пластични цевки 18мм - Baucentar
Резервно ноже за пластични цевки 18мм

Резервно ноже за пластични цевки 18мм

185 ден

Нема на залиха

Шифра: 34Д051 Категорија:

Резервно ноже за секач за пластични цевки кои се до дијаметар до 42мм. Диајметарот на ножето е 18мм. Наменето е за сечење на цевки изработени од поливинил хлорид, полипропилен или од полиетилен. Овозможува сечење на пластични цевки без да се деформираат цевките. Ножето за сечење се користи како резервен дел за секачот за пластични цевки.

Бренд

Topex