Одрезник 25х9мм М10 ДИН 223 - Baucentar
Одрезник 25х9мм М10 ДИН 223

Одрезник 25х9мм М10 ДИН 223

89 ден

Нема на залиха

Шифра: 14А310 Категории

Одрезник наменет за сечење на надворешен навој со големина М10. Изработен е од висококвалитетен тунгстен челик. Сообразноста со стандардот ДИН 233 гарантира квалитетна изработка на навојот. Спакувано во пластична кутија.

Бренд

Topex