Метро Џебно 5м/19мм - Baucentar
Метро Џебно 5м/19мм

Метро Џебно 5м/19мм

210 ден

Има на залиха

210 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 27Ц385 Категории

Џебно метално метро поставено во пластично куќиште. Вкупната должина на мерната лента е 5 метри, а ширината на лентата е 19мм. Лентата за мерење е изработена од челик. Лентата за мерење е двојно лакирана со што се избегнува бришење на броевите на мерната скала. Има едно копче за закочување на мерната лента. Пластичното куќиште е изработено од два различни материјали од висококвалитетна пластика со што се спречува лизгање при работа и се зголемува безбедноста. Целото куќиште е ергономски дизајнирано и одлично лежи во дланката при работа.

Бренд

Topex