Мерен алат Archives - Baucentar

  Мерен алат

  Мерен алат

  Агломерка За Сечење Летви 212х42х44мм

  115 ден

  Агломерка За Сечење Летви 233х53х56мм

  130 ден

  Агломерка За Сечење Летви 250х65х60мм

  150 ден

  Агломерка За Сечење Летви 295х80х70мм

  260 ден

  Агломерка За Сечење Летви 327х125х78мм

  390 ден

  Винкла Алумиумска 300х175мм

  295 ден

  Винкла Алумиумска 350х190мм

  345 ден

  Винкла Алумиумска 500х235мм

  445 ден

  Либела 100см со 2 вијали

  375 ден

  Либела 120см со 2 вијали

  440 ден

  Либела 120см со 3 вијали

  970 ден

  Либела 150см со 2 вијали

  530 ден

  Либела 150см со 3 вијали

  1040 ден

  Либела 40см со 2 вијали

  200 ден

  Либела 80см со 2 вијали

  300 ден

  Либела 80см со 3 вијали

  740 ден

  Либела Водна Аголна со подесување

  195 ден

  Либела Торпедо 23см со 3 вијали и магнет

  100 ден

  Мерно Тркало ГВМ 32

  4990 ден

  Метро Џебно 2.0м

  89 ден

  Метро Џебно 3.0м

  102 ден

  Метро Џебно 3м/16мм

  155 ден

  Метро Џебно 5.0м

  180 ден

  Метро Џебно 5м/19мм

  210 ден

  Метро Џебно Гумирано 3м/19мм

  210 ден

  Метро Џебно Гумирано 2м/16мм

  125 ден

  Метро Џебно Гумирано 2м/16мм

  180 ден

  Метро Џебно Гумирано 3.0м

  175 ден

  Метро Џебно Гумирано 3м/19мм

  250 ден

  Метро Џебно Гумирано 5.0м

  240 ден

  Метро Џебно Гумирано 7.5м

  380 ден

  Метро Џебно Гумирано Со магнет 2м/16мм

  155 ден

  Метро Џебно Гумирано Со магнет 3м/19мм

  210 ден

  Пантлика Метална 20м/9.5мм

  600 ден

  Пантлика Метална 30м/9.5мм

  730 ден

  Пантлика Метална 50м

  950 ден