Метро Џебно 3м/16мм - Baucentar
Метро Џебно 3м/16мм

Метро Џебно 3м/16мм

155 ден

Нема на залиха

Шифра: 27Ц383 Категории

Џебно метално метро поставено во пластично куќиште. Вкупната должина на мерната лента е 3 метри, а ширината на лентата е 16мм. Лентата за мерење е изработена од челик. Лентата за мерење е двојно лакирана со што се избегнува бришење на броевите на мерната скала. Има едно копче за закочување на мерната лента. Пластичното куќиште е изработено од два различни материјали од висококвалитетна пластика со што се спречува лизгање при работа и се зголемува безбедноста. Целото куќиште е ергономски дизајнирано и одлично лежи во дланката при работа.

Бренд

Topex