Метро Џебно Гумирано Со магнет 2м/16мм - Baucentar
Метро Џебно Гумирано Со магнет 2м/16мм

Метро Џебно Гумирано Со магнет 2м/16мм

155 ден

Има на залиха

155 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 27Ц342 Категории

Џебно метално метро поставено во пластично куќиште. Вкупната должина на мерната лента е 2 метри, а ширината на лентата е 16мм. Лентата за мерење е изработена од челик. Лентата за мерење е обложена со пластичен премаз со што се избегнува бришење на броевите на мерната скала. Има 3 копчиња за закочување на мерната лента. Пластичното куќиште е изработено од два различни материјали од висококвалитетна пластика со што се спречува лизгање при работа и се зголемува безбедноста. Целото куќиште е ергономски дизајнирано и одлично лежи во дланката при работа. Крајот на мерната лента е намагнетиризран со што се олеснува работењето.

Бренд

Topex