Мастар 250см - Baucentar
Мастар 250см

Мастар 250см

1200 ден

Има на залиха

1200 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Мастар за малтерисување со правоаголен напречен пресек. Наменет е за ѕидарски работи. Вкупната должина на мастарот е 250см. Изработен е од висококвалитетен алуминиум. Дебелината на пресекот на стеснетиот дел изнесува 0.9мм а на спротивниот дел изнесува 17мм. Вкупната висина на мастарот изнесува 100мм.

Бренд

Topex