Мастар 250см со 2 рачки и 2 вијали - Baucentar
Мастар 250см со 2 рачки и 2 вијали

Мастар 250см со 2 рачки и 2 вијали

625 ден

Има на залиха

625 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Мастар за малтерисување со правоаголен напречен пресек. Наменет е за ѕидарски работи. Вкупната должина на мастарот е 250см. Изработен е од висококвалитетен алуминиум. Благодарение на двете вградени вијали – хоризонтална и вертикална исто така може да се користи и како алатка за нивелирање. Ергономски дизајнираните рачки овозможуваат полесно ракување со мастарот. Дебелината на пресекот на стеснетиот дел изнесува 1мм а на спротивниот дел изнесува 17мм. Вкупната висина на мастарот изнесува 100мм.

Бренд

Topex