Трапезоиден Мастар 300см - Baucentar
Трапезоиден Мастар 300см

Трапезоиден Мастар 300см

1400 ден

Има на залиха

1400 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Мастар со закосена ивица со трапезоиден напречен пресек. Наменет е за гипс-картонски работи, особено за израмнување на гипс-картонски површини. Вкупната должина на мастарот е 300см. Изработен е од висококвалитетен алуминиум. Дебелината на пресекот на стеснетиот дел изнесува 0.9мм а на спротивниот дел изнесува 17мм. Вкупната висина на мастарот изнесува 94мм.

Бренд

Topex