Либела Торпедо 23см со 3 вијали и магнет - Baucentar
Либела Торпедо 23см со 3 вијали и магнет

Либела Торпедо 23см со 3 вијали и магнет

100 ден

Нема на залиха

Шифра: 29Ц894 Категории

Либела за нивелирање со 3 вијали. Наменета за разни занаетчиски работи. Вкупната должина на либелата е 150см. Изработена е од висококвалитетна пластика. Има 3 вијали кои може да се користат за мерење хоризонтални и вертикални површини, како и површини под агол од 45°. Вкупната ширина на либелата е 12мм а висината е 40мм. На страните има алуминиумски рамки кои се намагнетизирани со што се олеснува користењето на либелата.

Бренд

Topex