Електрична Лемилица 60W - Baucentar
Електрична Лемилица 60W

Електрична Лемилица 60W

650 ден

Има на залиха

650 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електричен пиштол за лемење со моќност од 60W. Работи на база на греач. Оперативната температура достигнува до 500°C. Има греач со должина од 28мм а вкупната должина на уредот е 79мм. Дизајниран е за лемење на метални делови со помош на нискотоплива маса. Особено е корисен за спојување на прекрстени делови како на пример автомобилска електрична инсталација, нисконапонски инсталации во згради како и други работи кои бараат висока температура на загревање. Сообразноста со ЕУ стандардите за безбедност е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Topex