Електричен Пиштол за лемење 150W со кутија - Baucentar
Електричен Пиштол за лемење 150W со кутија

Електричен Пиштол за лемење 150W со кутија

1990 ден

Нема на залиха

Електричен пиштол за лемење со моќност од 150W. Работи на база на електричен трансформатор. Оперативната температура достигнува до 400°C. Има греач со должина од 66мм. Дизајниран е за лемење на метални делови со помош на нискотоплива маса. Особено е корисен за спојување на прекрстени делови како на пример автомобилска електрична инсталација, нисконапонски инсталации во згради како и други работи кои бараат висока температура на загревање. Има вградена сијаличка за осветлување на местото на лемење за полесна работа со уредот. Во пакетот следуваат и резервен греач и паста за лемење. Спакувано е во лесна пластична кутија погодна за пренос и чување на уредот. Сообразноста со ЕУ стандардите за безбедност е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Topex