Електричен Пиштол за лемење 100W - Baucentar
Електричен Пиштол за лемење 100W

Електричен Пиштол за лемење 100W

1000 ден

Има на залиха

1000 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електричен пиштол за лемење со моќност од 100W. Работи на база на електричен трансформатор. Оперативната температура достигнува до 400°C. Дизајниран е за лемење на метални делови со помош на нискотоплива маса. Особено е корисен за спојување на прекрстени делови како на пример автомобилска електрична инсталација, нисконапонски инсталации во згради како и други работи кои бараат висока температура на загревање. Има вградена сијаличка за осветлување на местото на лемење за полесна работа со уредот. Сообразноста со ЕУ стандардите за безбедност е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Topex