Држач За Стакло Двоен 118мм до 80 кг - Baucentar
Држач За Стакло Двоен 118мм до 80 кг

Држач За Стакло Двоен 118мм до 80 кг

275 ден

Нема на залиха

Држач за стакло двоен наменет за транспорт и монтирање на плочи од стакло, метал или пластика. Држачот има дијаметар на гумената подлога од 118мм. Може да се користи за кревање на товар со маса до 80 кг. Телото на држачот е изработено од квалитетна пластика. Подножјето е изработено од гума овозможува лесно и практично вакумирање на површината.

Бренд

Topex