Гумен Чекан 450гр ф58мм - Baucentar
Гумен Чекан 450гр ф58мм

Гумен Чекан 450гр ф58мм

400 ден

Нема на залиха

Гумен чекан, дизајниран и наменет за градежни завршни работи. Многу е корисен затоа што гумената глава не ги оштетува материјалите. Дијаметарот на главата на чеканот изнесува 58мм. Главата на чеканот има маса од 450 грама. Вкупната должина на чеканот е 338мм. Рачката е изработена од квалитетно дрво и отпорна е на механички оштетувања. Целата рачка е со тенок дијаметар и благодарение на тоа чеканот и лесна е за користење и држење во рака.

Бренд

Topex