Гумен Чекан 340гр ф50мм - Baucentar
Гумен Чекан 340гр ф50мм

Гумен Чекан 340гр ф50мм

230 ден

Нема на залиха

Гумен чекан, дизајниран и наменет за градежни завршни работи. Многу е корисен затоа што гумената глава не ги оштетува материјалите. Дијаметарот на главата на чеканот изнесува 50мм. Главата на чеканот е во црна боја и има маса од 340 грама. Рачката е изработена од квалитетно дрво и отпорна е на механички оштетувања. Целата рачка е со тенок дијаметар и благодарение на тоа чеканот и лесна е за користење и држење во рака.

Бренд

Topex