Гумен Чекан 450гр ф60мм - Baucentar
Гумен Чекан 450гр ф60мм

Гумен Чекан 450гр ф60мм

260 ден

Нема на залиха

Гумен чекан со зајакната рачка, дизајниран и наменет за градежни завршни работи. Многу е корисен затоа што гумената глава не ги оштетува материјалите. Дијаметарот на главата на чеканот изнесува 60мм. Главата на чеканот има маса од 450 грама. Вкупната должина на чеканот е 325мм. Рачката е изработена од квалитетна челична легура и обложена е со материјал против лизгање. Целата рачка е со тенок дијаметар и благодарение на тоа чеканот и лесна е за користење и држење во рака.

Бренд

Topex