Либела 120см со 3 вијали - Baucentar
Либела 120см со 3 вијали

Либела 120см со 3 вијали

970 ден

Нема на залиха

Шифра: 29Ц305 Категории

Либела за нивелирање со 3 вијали. Наменета за разни занаетчиски работи. Вкупната должина на либелата е 120см. Изработена е од висококвалитетна алуминиумска легура. Површината и е елоксирана со дополнителен слој заради поголема заштита од гребење и против кородирање. Може да се користи со точност на мерење до 0.5мм/м. Има 3 вијали кои може да се користат за мерење хоризонтални и вертикални површини, како и површини под агол од 45°. Вкупната ширина на либелата е 20мм а висината е 50мм.

Бренд

Topex