Либела 40см со 2 вијали - Baucentar
Либела 40см со 2 вијали

Либела 40см со 2 вијали

200 ден

Нема на залиха

Шифра: 29Ц501 Категории

Либела за нивелирање со 2 вијали. Наменета за разни занаетчиски работи. Вкупната должина на либелата е 40см. Изработена е од висококвалитетна алуминиумска легура. Може да се користи со точност на мерење до 1мм/м. Има 2 вијали кои може да се користат за мерење хоризонтални и вертикални површини. Вкупната ширина на либелата е 19мм а висината е 49мм.

Бренд

Topex