Боја за ѕидарски конец 115гр. црвен - Baucentar
Боја за ѕидарски конец 115гр. црвен

Боја за ѕидарски конец 115гр. црвен

68 ден

Нема на залиха

Боја за конец, наменета за обележување и маркирање со ѕидарски конец.  Наменет е за ѕидарски и гипс-картонски работи. Спакувано во пластично шишенце. Едно шишенце содржи 115 грама боја во црвена боја.

Бренд

Topex