Агломерка За Сечење Летви 295х80х70мм

Агломерка За Сечење Летви 295х80х70мм

230 ден

Нема на залиха

Шифра: 10А844 Категории

Агломерка кутија наменета за рачно сечење летви. Со помош на оваа агломерка може да се сечат летви под агли од 22.5°, 45° и од 90°. Вкупната должина на кутијата е 295мм, ширината е 80мм а висината е 70мм. Изработена е од висококвалитетна пластика.