Агломерка За Сечење Летви 250х65х60мм

Агломерка За Сечење Летви 250х65х60мм

135 ден

Нема на залиха

Шифра: 10А843 Категории

Агломерка кутија наменета за рачно сечење летви. Со помош на оваа агломерка може да се сечат летви под агли од 22.5°, 45° и од 90°. Вкупната должина на кутијата е 250мм, ширината е 65мм а висината е 60мм. Изработена е од висококвалитетна пластика.