Спојка за врска со црево со пречник 13мм - Baucentar
Спојка за врска со црево со пречник 13мм

Спојка за врска со црево со пречник 13мм

89 ден

Нема на залиха

Спојка за врска со црево за наводнување со димензија од 13 мм (1/2″). Може да се користи и за црева со пречник од 15 мм (5/8″). Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување.

Бренд

Rehau