Rehau Archives - Baucentar
Rehau

Rehau

Се прикажуваат 1–36 од 46 резултати

-30%

Двојна машка спојка за црево за наводнување

69 ден
-30%

Двојна спојка за црево со пречник од 13мм

76 ден
-30%

Двојна спојка за црево со пречник од 19мм

83 ден
-30%

Затворач за црево со пречник 13мм

90 ден
-30%

Затворач за црево со пречник 19мм

118 ден
-30%

Метален пиштол за прскање воден млаз

391 ден
-30%

Метална прскалка со држач за во земја

1161 ден
-30%

Моталка за црево

2372 ден
-30%

Моталка за црево со тркалца

2309 ден
-30%

Моталка кутија со црево 15м комплeт

5530 ден
-30%

Пластичен пиштол за прскање воден млаз

377 ден
-30%

Пластичен пиштол за прскање млаз

398 ден
-30%

Пластичен пиштол со 7 шеми на прскање вода

433 ден
-30%

Пластичен пиштол со 8 шеми на прскање вода

272 ден
-30%

Пластична млазница за прскање воден млаз

97 ден
-30%

Пластична прскалка со држач за во земја со 5 шеми на прскање

328 ден
-30%

Пластична троделна ротациона прскалка

545 ден
-30%

Подесив метален пиштол за прскање со телескопска рачка и 8 шеми на прскање

1861 ден
-30%

Разделник за црево со пречник 13мм

76 ден
-30%

Сет од спојки за црево со пречник од 13мм (1/2″)

188 ден
-30%

Сет од спојки за црево со пречник од 19мм (3/4″)

286 ден
-30%

Спојка за врска со црево со пречник 13мм

90 ден
-30%

Спојка за врска со црево со пречник 19мм

192 ден
-30%

Спојка за врска со црево со пречник 19мм

97 ден
-30%

Спојка за славина (3/4″)

55 ден
-30%

Спојка за славина за црево со пречник 19мм

62 ден
-30%

Спојка за славина со редуцир за црево со пречник 19мм

97 ден
-30%

Универзална спојка за чешма

188 ден
-30%

Црево 1/2 20м 50бари Plus

2043 ден
-30%

Црево 1/2 25м 20бари Еco

1308 ден
-30%

Црево 1/2 25м 30бари Proline Gelb

1224 ден
-30%

Црево 1/2 25м 50бари Plus

2484 ден
-30%

Црево за наводнување 1/2 20м 50бари Profi

1063 ден
-30%

Црево за наводнување Eco 1“ 25м 15бари

3597 ден
-30%

Црево за наводнување Eco 1/2“ 25м 20бари

1112 ден
-30%

Црево за наводнување Eco 1/2“ 30м 20бари

1308 ден
  • 1
  • 2