Сет Ударни Нас.Клучеви 1/2 13-24мм 7пар. - Baucentar
Сет Ударни Нас.Клучеви 1/2 13-24мм 7пар.

Сет Ударни Нас.Клучеви 1/2 13-24мм 7пар.

1790 ден

Има на залиха

1790 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

7-делен комплет за изведба на дозни

Содржина на комплетот

Држач од 1/2 инч, ширина на рамниот дел 13 mm
Држач од 1/2 инч, ширина на рамниот дел 17 mm
Држач од 1/2 инч, ширина на рамниот дел 19 mm
Држач од 1/2 инч, ширина на рамниот дел 21 mm
Држач од 1/2 инч, ширина на рамниот дел 24 mm

Бренд

Bosch